Mai rohanó és kegyetlen világunkban már a hörcsögök sincsenek biztonságban. Nyár végén még teljesen nyugodtan utaztam át hörcsögömmel a fél országon, de ezek után azt hiszem, ha az állatka útra kel, minimum egy testőr jár neki:

"Nyomozást rendelt el a rendőrség egy 32 éves nő ellen, aki megfenyegetett és bántalmazott egy 8 éves kisfiút, majd elvette tőle a hörcsögét.

A hörcsög aranyos kis állat, olyannyira, hogy vannak, akik egyáltalán nem tudnak neki ellenállni. Feltételezhetően így érezhetett az a nő is, aki egy nyolcéves kisfiúra rontott rá pénteken fél három körül a nyolcadik kerületben. A nő a Déri Miksa és Auróra utca kereszteződésében megfenyegette és bántalmazta a gyereket, majd eltulajdonította a kezében lévő hörcsögöt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást rendelt el. A bevezetett nyomozati cselekmények alapján megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható egy 32 éves nő, akit az Akció Osztály munkatársai elfogtak és előállítottak. A sértett sérülést nem szenvedett.

Az ügyben a további eljárást - a gyanúsított szabadlábon hagyása mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság Belvárosi Bűnügyi Régiója folytatja le.
 "

Forrás: stop.hu

Arról miért nincs szó, hogy mi lett a hörcsöggel?

Azt hiszem, no comment... :D

A bejegyzés trackback címe:

https://breaking-news.blog.hu/api/trackback/id/tr641461205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása