Newscat 2009.12.14. 20:59

I feel good

Határozottan állíthatom, hogy a tegnapi nap óta megtanultam értékelni a 5 °C feletti hőmérsékletet. Az már kifejezetten melegnek számít. 

Bécsben hideg volt. Nagyon hideg. Bevetettük a szokásos fegyvereket: forrócsoki, forralt bor, puncs, McDonald's, de mindegyik csak rövid időre oldotta meg a problémát. Ennek ellenére nagyon tetszett az egész hangulat, és hogy a város, bár épületeiben teljesen hasonlít Pesthez, valójában teljesen más.

Az egész nap folyamán 1, azaz egy kéregetővel találkoztunk, vele is csak valamelyik eldugott mellékutcában. Szemét sehol, és annak ellenére, hogy kb. minden harmadik ember kutyával sétált, nem volt semmiféle végtermék sem az utcákon. Szóval más. Az emberek hozzáállása nagyon más.

Az egyetlen zavaró tényező a kalapos hittérítő volt. Bár ő is inkább vicces volt, mint zavaró, de természetesen magyar. Nagyon lelkes volt, mindenkit bíztatott, hogy olvassa a Bibliát. Azóta kétszer kiolvastam, úgy elkapott engem is a lelkesedés.

Csokit akarok enni. Ezt vajon nem tiltja a Biblia? :D

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://breaking-news.blog.hu/api/trackback/id/tr771598342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ana24 2010.06.14. 11:28:32

tetszik a blogod, de most már hadd lássam a friss bejegyzéseket ^^ pusziii
süti beállítások módosítása